Blanco diu que signarà enguany un conveni amb la Generalitat per ampliar l'estació de l'Aldea

El ministre de Foment, José Blanco, va anunciar ahir que signarà enguany un acord amb la Generalitat per ampliar l'estació de ferrocarril de l'Aldea, una reivindicació del territori, ja que actualment no s'hi atura l'Euromed, ni molts dels trens de llarg recorregut. «Al més aviat possible signarem un conveni amb la Generalitat per poder ampliar l'estació de l'Aldea i construir-hi un moll per a mercaderies», va dir el ministre de Foment, en resposta a una pregunta del senador de l'Entesa Catalana de Progrés Joan Sabaté. El senador socialista va recordar en la seua intervenció que el pressupost general de l'Estat preveu una partida de 500.000 euros per portar a terme el projecte de transformació d'aquesta estació. «El govern complirà amb la llei del pressupost general de l'Estat, que preveu l'ampliació de l'estació de l'Aldea», va assenyalar el ministre de Foment, i va afegir: «Quan estigui en servei serà un punt de referència per a les Terres de l'Ebre i per al corredor del Mediterrani.» Blanco va recordar que el transport de mercaderies és una «prioritat» per al govern de l'Estat, i que per això es preveu la construcció d'un moll dedicat a mercaderies a l'estació de l'Aldea.

Fa unes setmanes va tenir lloc un acte institucional a l'Aldea per reclamar un pla director de l'estació, al qual van assistir representants de totes les forces polítiques excepte el PSC, que va justificar la seua absència explicant que el govern ja treballa en la millora de l'estació.

Autovia A-68

El ministre Blanco també va explicar ahir al Senat que Foment està pendent dels estudis tècnics de traçat de l'A-68 per decidir si l'autovia acaba a Vinaròs (Baix Maestrat) o al Camp de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona