Rangel diu que el Fons Estatal d'Inversió Local «accelera el projecte de ciutat» de Granollers

Rangel ha destacat que els objectius del FEIL «s'han de mesurar per indicadors, no per apreciacions subjectives». En aquest sentit, ha ressaltat que, si l'objectiu era crear ocupació, «l'èxit és evident perquè les previsions a Catalunya eren de crear 41.000 llocs de treball i ara ja s'ha passat dels 51.000».

Pel que fa a Granollers, Rangel ha elogiat que 2es veu clar» que «hi ha un projecte de ciutat» i que, per tant, plans com el FEIL «el que fan és accelerar-lo amb unes actuacions que estaven previstes però que s'haguessin ajornat veient l'estat financer de l'ajuntament».

Tot i això, Rangel ha reconegut que «per molt esforç que faci l'ajuntament, és evident que la gent pot notar inconvenients amb les obres, però tothom és conscient que quan acabin els treballs es veuran els resultats».

D'altra banda, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha destacat que els 10,4 MEUR que s'invertiran a la ciutat amb aquests fons es noten en tres àmbits: «Les obres al carrer, els llocs de treball que es crearan i el futur, perquè són obres orientades a la transformació».

Mayoral, a més, ha agraït al govern de l'estat espanyol que «hagin confiat en els ajuntaments». Una decisió que, segons l'alcalde, és «una aposta segura». Finalment, Mayoral ha puntualitzat que el 80% dels projectes que es finançaran a través del FEIL a la ciutat ja estan adjudicats.

A Granollers hi ha 34 projectes inclosos en el FEIL per un import total de 10,4 MEUR. La major inversió és la construcció del nou pont sobre el riu Congost, a l'alçada del Camí de Can Bassa, amb 2,76 MEUR. També sobresurten la passarel·la de vianants entre els barris de Terra Alta i Can Gili (574.401 euros), la remodelació de la coberta del Palau d'Esports (601.571), la millora de la plaça de la Llibertat (678.343) o el projecte de reurbanització dels carrers Museu, Nou i Barcelona (529.997).

Rangel també ha visitat altres ciutats de la comarca per veure l'estat dels projectes finançats a través del FEIL: la Llagosta, Mollet del Vallès, Caldes de Montbui i les Franqueses del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona