Infraestructures

Mobilitat

Fornells espera que l'enllaç a l'AP-7 generi inversió

L'alcalde de Fornells de la Selva, Mateu Parera-Nieto, espera que el nou enllaç que s'està construint des de l'actual N-II fins a l'autopista AP-7 serveixi “per atraure noves inversions al municipi”. En una visita d'obres de seguiment d'aquesta nova infraestructura, Parera-Nieto va manifestar el convenciment que el nou enllaç “sigui un actiu important a l'hora d'atraure inversions i esperem que noves empreses es puguin anar instal·lant al nostre municipi”.

L'obra de connexió entre els dos eixos viaris permet facilitar la sortida de tots els vehicles des del polígon de Fornells cap a l'AP-7, i al municipi esperen que això suposi un revulsiu pel mateix polígon industrial i també per reorientar bona part del trànsit. El govern municipal té reunions periòdiques amb els responsables de l'obra per fer un seguiment dels treballs i resoldre qualsevol problema que sorgeixi en els terrenys municipals afectats per l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.