Infraestructures

El Síndic de Greuges admet a tràmit la queixa pel retard de les obres del col·legi Mare de Déu de Vallivana de Morella

El consistori va denunciar que la Conselleria d'Educació continua retardant l'actuació i no ha començat en els terminis anunciats

El Síndic de Greuges ha admès a tràmit la queixa de l'Ajuntament de Morella pels constants retards que s'estan produint per a l'inici de les obres del col·legi Mare de Déu de Vallivana. Unes actuacions molt importants per solucionar els problemes en algunes instal·lacions i que no han començat, tot i que es va anunciar que s'intervindria a l'estiu, després en les vacances nadalenques i, finalment, al mes de gener.

Aquesta manca de diligència contrasta amb l'actuació de l'Ajuntament de Morella, que va pagar el projecte d'obres per agilitzar els tràmits i es farà càrrec també de la contractació de l'arquitecte tècnic.

Precisament, aquesta setmana s'han obert les pliques per a aquest lloc de treball i la setmana que ve es realitzarà la contractació.

Mitjançant la intervenció pactada, es resoldrien els problemes greus de les instal·lacions, que actualment estan al límit.

L'Ajuntament de Morella està col·laborant al màxim perquè les obres s'escometen quan més aviat. La propera setmana es realitzarà la contractació.

Cal recordar que l'administració autonòmica es va comprometre a actuar durant les vacances estivals, una vegada que el consistori assumira els costos de la redacció i elaboració del projecte, així com els de la direcció d'obra, i l'entregara fa mesos amb el vistiplau de la delegació de Castelló. No obstant això, i malgrat les diferents cartes i mocions remeses en aquest període pel consistori morellà i la comunitat educativa, fins al mes d'octubre no es van obtenir noves notícies, que van arribar amb la licitació de les obres.

Tal i com s'extreu del projecte realitzat pel consistori, les prioritats de la intervenció se centren en les instal·lacions de calefacció i aigua calenta, les cobertes i teulades, per evitar les filtracions, i l'aïllament, com la fusteria de les finestres. Aquestes intervencions ascendirien a uns 300.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona