Infraestructures

Aigua i comunicacions són els reptes a la Conca

La primera reunió del Consell d'Alcaldes de la Conca de Barberà ha servit per posar sobre la taula els principals problemes que té la comarca i que estan relacionats amb les telecomunicacions i l'abastament d'aigua. La resolució d'aquestes dues qüestions és objectiu prioritari del Consell Comarcal aquest mandat, segons el president, Jordi Pijoan.

Actualment, nou municipis de la Conca de Barberà tenen problemes amb l'abastament d'aigua potable, que s'han vist agreujats per la sequera d'aquest estiu. En aquests moments, s'està pendent que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) presenti el projecte d'abastament que ha de resoldre definitivament les mancances. Al costat d'aquest projecte, els alcaldes afectats també volen conèixer quins seran els terminis d'execució d'aquestes obres d'abastament d'aigua.

Sobre la taula també hi ha resoldre la situació d'alguns veïns de municipis de la comarca que no disposen de cobertura de TDT i internet o que la tenen amb una qualitat molt deficient. Fins i tot, en el cas de la Conca de Barberà, es detecten moltes deficiències pel que fa a les comunicacions telefòniques mòbils. Atès això, els alcaldes estan a l'espera que la direcció general de Telecomunicacions de la Generalitat presenti un pla d'actuacions per resoldre aquestes mancances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia