Infraestructures

Reclamen el suport dels polítics perquè l'AP-7 sigui gratuïta

El moviment veïnal lamenta que els alcaldes aposten per la prohibició de pas de camions per l'N-340

Un dia després que els alcaldes ebrencs i el govern català tornessen de Madrid sense cap compromís per bonificar l'autopista AP-7 i evitar el col·lapse de l'N-340, el moviment veïnal va tallar per vuitena setmana seguida l'N-340 a l'Ametlla de Mar, les Cases d'Alcanar i Vinaròs (Baix Maestrat). La Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns insisteix que l'única mesura immediata viable és la gratuïtat de l'AP-7 i lamenta que els alcaldes ebrencs es reuneixen amb Foment per plantejar la prohibició de la circulació de camions per l'N-340. “No sabem quins interessos defensen els alcaldes, però és clar que els dels veïns no”, va manifestar el president de la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns, Llorenç Navarro. En aquest sentit, el moviment veïnal reclama als alcaldes que s'afegeixen a la seua reivindicació i aposten per una AP-7 gratuïta. “Que els polítics destapen les seues cartes i diguin clar a la ciutadania si volen l'autopista gratuïta o si aposten per l'autovia i la prohibició de la circulació de camions per l'N-340”, va afirmar Navarro.

D'altra banda, la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns denuncia pressions per reduir cada setmana el tall de l'N-340. “Les protestes són totalment pacífiques, però cada vegada Interior ens posa més dificultats per poder-les fer”, va lamentar el president de l'entitat veïnal. Ahir el tall de la via es va dur a terme entre les quatre i dos quarts de cinc de la tarda, i per dijous que ve els forcen a avançar l'horari a dos quarts de quatre. “Encara que ens posen pals a les rodes i siguem pocs, continuarem amb els talls de l'N-340”, va concloure.

LA FRASE

Els alcaldes no van anar a Madrid a traslladar les peticions dels veïns, no ens representen
Llorenç Navarro
PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ D'AMPOSTA D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS

Més accions de protesta dels veïns

El moviment veïnal fa una crida perquè diumenge, que se celebra el Dia Internacional de les Víctimes a la Carretera, els vehicles que circulen per l'N-340 porten una flor en record de les persones que han perdut la vida en aquesta via. D'altra banda, dimecres que ve es farà un altre tall de l'N-340 a les Cases d'Alcanar, a tres quarts d'una del migdia, on els veïns preveuen fer una paella popular. I dijous tornaran a tallar la via als punts habituals i el Baix Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona