Transports potencia l'enllaç d'autobús entre Tarragona i l'estació del Camp

La línia Tarragona-Valls té des d'ahir 28 expedicions més amb aturada a l'estació i 10 d'enllaç directe

Les expedicions d'autobús directes entre Tarragona i Valls donen resposta al pla de transports de viatgers en tant que dota de bona comunicació una capital de comarca amb la capital de la demarcació. Des de la direcció general s'aposta per la funcionalitat i la reducció del cost i del temps del viatge, que, en el cas del trajecte entre Tarragona i Valls, es rebaixarà en gairebé un quart d'hora.

Manel Villalante ha fet incís en el funcionament en xarxa del transport públic per carretera, per mitjà de línies directes amb Tarragona, «on es concentra la major part dels viatgers» i des d'on «es potenciaran els trajectes a l'estació del TAV». La xarxa exprés tancarà el circuit a finals de maig, amb l'entrada en servei dels trajectes entre Vila-seca, Salou i Tarragona. A partir d'aquest moment, «caldrà vertebrar la xarxa de proximitat».

La nova oferta de transport en autobús és fruit de «la reestructuració necessària entre Tarragona i l'estació del TAV», de la «racionalització dels serveis de costa», en funció de la demanda amb el transport a l'estació que s'ha detectat i del fet de potenciar els trajectes entre la capital de la demarcació amb els principals municipis de la costa.

MÉS SERVEIS

Més serveis ràpids entre Tarragona i Valls
10 sortides diàries directes de dilluns a divendres entre Tarragona i Valls.
28 sortides diàries semidirectes entre Tarragona i Valls amb una única parada a l'estació del tren d'alta velocitat (TAV).
22 serveis més semidirectes els dissabtes entre Tarragona i Valls amb una única parada a l'estació del TAV.
21 serveis més semidirectes els diumenges i festius entre Tarragona i Valls amb una única parada a l'estació del TAV.
Més freqüència entre l'Hospitalet de l'Infant, Cambrils, Miami Platja i Reus.
11 sortides més de dilluns a divendres.
4 sortides més cada dissabte.
8 sortides més els diumenges i festius.

Més connexions entre Reus i la costa

A banda, des d'ahir, el Departament de Política Territorial ha posat en marxa més sortides de les que oferia fins ara la línia que actualment connecta els nuclis costaners de l'Hospitalet de l'Infant, Cambrils, i Miami Platja amb Reus. Aquest increment del nombre de trajectes té l'objectiu de millorar la relació d'aquests nuclis de població amb la capital de comarca a què pertanyen, el Baix Camp. D'aquesta manera, es pretén completar l'oferta de serveis actuals amb vista a l'increment del nombre de viatgers previst en aquest corredor, especialment a l'estiu. Així doncs, entre dilluns i divendres s'implantaran fins a 11 sortides més de les que hi havia fins ara. Els dissabtes hi haurà quatre trajectes més, i els diumenges i festius, vuit. Amb aquestes noves sortides, l'empresa Plana, la que gestiona les expedicions, ofereix doncs a partir d'ara entre setmana un total de 16 viatges, els dissabtes vuit, i els diumenges i festius vuit més. Aquesta actuació suposa una inversió pel 2009 de 133.525 euros. Amb tot, aquests serveis faciliten l'accessibilitat a altres línies de transport públic que enllacen amb Reus i Cambrils, i és que les noves sortides s'han dissenyat tenint en compte la resta d'horaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona