Serveis

Tavernes sol·licitarà l'autorització d'una agència de col·locació

El decret del gener passat, que comporta la desaparició de la figura dels centres associats del SERVEF, implica que els veïns de Tavernes han de tornar a presentar-se altra vegada a les oficines de Sueca.

La corporació municipal ha aprovat per unanimitat, ratificar la resolució de la Regidoria de Foment Local, Participació Ciutadana i Serveis Socials, per a sol·licitar a la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, l'autorització d'una agència de col·locació en la ciutat per a realitzar l'activitat d'intermediació laboral.

L'Ajuntament de Tavernes és titular d'un centre associat del SERVEF des de l'11 de maig de 2005. Des del mes de gener passat, la Generalitat Valenciana ha adaptat la normativa estatal sobre autorització d'agències de col·locació. Així queden suprimits els centres associats i sols queda acollir-se a la possibilitat de convertir-los en agències de col·locació.

Els usuaris hauran de tornar a presentar-se novament en les oficines de Sueca per a tràmits que fins ara es podien gestionar des de les oficines del Braç Treballador, com ara consultar o modificar les dades del seu currículum o tornar a demanar el DARDE en cas de pèrdua. Amb esta mesura, tractarem de reduir l'efecte de la desaparició dels centres associats del SERVEF”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.