Infraestructures i serveis

transports

problemes a rodalies

Continuen els retards a Mont-roig del Camp per l'avaria al sistema de senyalització

Dilluns a la nit es va produir una manca de tensió i posteriorment una sèrie d'incendis que van causar “danys considerables”

Les línies R16 i RT2 acumulen aquest dimecres al matí retards d'almenys 30 minuts que es poden allargar fins a una hora per l'avaria en el sistema de senyalització i de seguretat ferroviària a Mont-roig del Camp, segons ha informat Renfe. La incidència va començar dilluns al vespre, al voltant d'un quart de deu de la nit, quan es va produir una manca de tensió, que un cop resolta va desembocar en petits incendis a les instal·lacions, que van causar “danys considerables”, segons fonts de l'ens gestor, que investiga les causes i no descarta cap hipòtesi, com la d'un sabotatge. D'aquesta manera, els trens de Llarga distància del corredor mediterrani, la R16 i la RT2 retards d'almenys mitja hora i en el cas d'aquesta última finalitzen el recorregut a Salou, on els viatgers continuen el viatge fins a l'Hospitalet de l'Infant, segons ha informat Renfe.

Aquest dimarts, Adif va explicar que en les pròximes hores presentaria una denúncia per la comissió d'un presumpte acte vandàlic que aquest dimarts va causar una interrupció del trànsit ferroviari a l'R3 de Rodalies, entre Barcelona i Puigcerdà. En concret, la incidència va començar a dos quarts de nou del matí quan es va detectar una manca de tensió al trajecte Les Franqueses del Vallès-Centelles per la presència d'un cable sobre la catenària. La circulació es va restablir a un quart de deu del matí, tot i que la interrupció va generar retards de fins a 55 minuts i va afectar 19 trens.

Els tècnics d'Adif desplaçats fins al lloc van determinar que el cable –de 12 metres i uns cinc quilos de pes- va ser llençat intencionadament a la part superior d'una trinxera. En concret, havia de ser instal·lat a la malla de protecció de la trinxera en una zona del municipi de Tagamanent on Adif hi duu tasques de condicionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona