Urbanisme

Municipal

Castelló tindrà un nou petit auditori

Les obres estan en curs a la planta baixa de l'antic convent de Santa Clara i la sala podria estar operativa passat l'estiu

Les obres en curs es fan en un dels últims espais pendents de ser recuperats a la planta baixa de l'antic convent de Santa Clara a Castelló d'Empúries. L'objectiu, explica el regidor d'Urbanisme, Josep Maria Canet, és dotar aquest espai de funcions musicals, per fer-ne una sala d'audicions per a l'escola de música i que alhora permetrà dotar el municipi d'un nou espai per a concerts de petit format i complementar la sala de la capella del convent de Santa Clara. Les obres tenen un pressupost de 60.485,06 euros, que consistiran en l'adequació del paviment, les parets, el sostre acústic i la il·luminació. Un cop acabada aquesta primera fase, que es preveu que estigui feta al maig, caldrà afegir-hi les obres de condicionament acústic, que tindran un cost suplementari d'uns 20.000 euros. Amb tot plegat, el regidor confia que el nou local estigui operatiu passat l'estiu. Després d'aquesta actuació, l'últim espai que quedarà per recuperar a l'antic convent seran els jardins. Segons Canet, s'està buscant la solució més sostenible –econòmicament i en l'aspecte funcional– per fer d'aquests jardins l'espai de comunicació entre el convent, l'ecomuseu Farinera i la biblioteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia