Urbanisme

serveis

Sant Pere farà arribar l'aigua i el gas al veïnat de la Mota

Han començat els treballs per portar-hi els serveis, asfaltar els carrers i posar-hi enllumenat públic

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha iniciat les feines per fer arribar l'aigua i el gas al veïnat de la Mota, una de les poques zones del municipi que encara no estan connectades a la xarxa d'aigua i gas natural. Quan es va instal·lar la xarxa d'aigua a Sant Pere Pescador el 2005, van quedar alguns sectors desconnectats, entre els quals aquest. Ara, l'Ajuntament vol normalitzar aquesta situació.

Segons va explicar ahir l'alcalde, Jordi Martí, l'execució d'aquestes obres permetrà posar l'enllumenat públic a una part del camí de la Mota i la preparació per a la renovació de l'enllumenat a l'interior dels carrers, també. A més, s'aprofitarà per asfaltar els carrers de terra.

L'actuació ha obtingut una subvenció de la Diputació de Girona de 29.000 euros. “Aquesta obra forma part de l'esforç fet per l'Ajuntament per fer arribar els serveis públics bàsics arreu del municipi”, va afegir.

En concret, aquesta millora urbana ha de contribuir a integrar aquesta zona a la trama urbana del nucli urbà de Sant Pere Pescador i a incrementar la sensació de seguretat ciutadana, especialment durant les nits. L'actuació es fa en dos carrers, el carrer Nou i el carrer Oest. Més endavant es farà al Bons Aires i Pau Casals amb 29.000 euros més.

LA XIFRA

29.000
euros
d'una subvenció de la Diputació de Girona és el que permet fer l'obra per fer arribar l'aigua i el gas a la Mota.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.