Serveis

La piscina coberta d'Ontinyent incorporarà diverses novetats

Les instal·lacions restaurades obrin l'1 de setembre la temporada

La piscina coberta d'Ontinyent obrirà les portes al públic el pròxim diumenge dia 1 de setembre, després de la corresponent aturada estival.

Per a aquest curs que comença, l'organització espera que la piscina incorporarà novetats en les instal·lacions i serveis, com una ampliació de la sala d'aeròbic amb bicicleta, amb un 20% de màquines més, millores en la sala de càrdio amb equipament més actual i una sala específica per a calfaments.

Les obres i la renovació de les instal·lacions es duran a terme entre els mesos de setembre i octubre, sense que això supose una interrupció dels serveis oferits per la piscina. D'aquesta manera, els usuaris de la piscina coberta podran gaudir-la des d'aquest diumenge en l'horari habitual.

Entre les activitats de la piscina coberta, hi haurà campanyes de cursos de natació, tant per a adults com per a xiquets. D'altra banda, la piscina coberta, a més d'estar a l'abast de la ciutadania, acollirà els entrenaments del Club de Natació Ontinyent, que estan tancant ara el programa d'entrenament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.