Catalunya perd davant Equador (2-5)

El seleccionador reconeix que el rival "no era superior" i senyala els nervis del debut com a causa de la derrota

El debut de la selecció catalana al Mundial de Futbol Sala que es disputa a Mendoza (Argentina) ha acabat en una derrota per 2 gols a 5 davant Equador.

El combinat català ha començat el partit amb molta empenta i s'ha sabut sobreposar ràpidament a un primer gol encaixat just a l'inici del partit. Gràcies als gols de Matamoros i Isi, la selecció nacional ha dominat durant la primera part. A la tornada del descans però, l'equip sudamericà ha sabut donar la volta al marcador, marcant el gol de l'empat just al principi del segon temps i allargant distàncies fins al contundent 2-5 amb que ha acabat el partit. El porter català, Dani Asensio, ha aturat un penal.

"Un rival que no era superior"
Els nervis pel debut i la pressió ambiental han estat les claus d'un partit que, pel seleccionador català, Juan Antonio Fernández, no s'hauria d'haver perdut: "Ens han guanyat un partit clau davant un rival que no era superior". Segons informa Llorenç Tarrès, el seleccionador ha afegit en cas de jugar 9 partits contra Equador, "segur que en guanyaríem 8".

Unes 2.000 persones han presenciat l'encontre, entre els quals hi havia un grup de catalans que han animat amb entusiasme l'equip.

El següent partit de la selecció catalana tindrà lloc aquest diumenge a les 11 de la nit, hora catalana. El rival és a priori, més feble que Equador, ja que es tracta de Xile, que ahir va perdre per un contundent 18 a 1 davant Paraguai. Aquesta última selecció s'enfrontarà a la catalana dilluns a la nit.