Cultura

Laporta repassarà la temporada aquest diumenge a TVC i no pas en roda de premsa

El president del Barça, Joan Laporta, farà balanç de la temporada que està a punt d'acabar aquest diumenge en el programa Gol a gol del Canal 33 de la Televisió de Catalunya (TVC), segons ha confirmat l'ens audiovisual.

Encara que estava previst que el president comparegués dilluns que ve davant dels mitjans de comunicació, el club ha canviat la seva estratègia de comunicació, per la qual cosa Laporta explicarà la seva visió sobre la situació del club un dia abans del previst i a la televisió catalana. Laporta serà entrevistat per Xavier Torres, responsable de Gol a gol, entre les 22.15 i les 23 hores de diumenge 18 de maig, segons fonts de TVC.

Ingla i Txiki davant la premsa
Un dia més tard, dilluns 19, està prevista la compareixença de Marc Ingla, vicepresident esportiu del club, i Aitor Txiki Begiristain, secretari tècnic, a la sala de premsa del Camp Nou, davant de tots els mitjans de comunicació, amb l'objectiu de repassar la temporada, segona consecutiva sense títols en el primer equip de futbol.
Begiristain ja va ser l'encarregat d'explicar les raons del fracàs de l'equip després de l'eliminació de la Lliga de Campions contra el Manchester, quan va hi passar revista des de Barça TV, el canal de televisió oficial del club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.