Esports

Socis del Barça activen una moció de censura contra Laporta

Un grup de socis, el portaveu del qual és Oriol Giralt, té previst presentar demà els tràmits per activar una moció de censura en contra de la gestió del president del Barcelona, Joan Laporta, i la seva junta directiva.

Segons que ha pogut saber EFE, el citat soci es presentarà aquest divendres (10:00 hores) a les oficines del club blaugrana per iniciar el tràmit de la moció de censura, que es fonamentarà en el creixent descrèdit que acumula la directiva de Laporta, així com la situació esportiva i institucional del club.

Oriol Giralt té previst acudir demà, divendres, a primera hora a les oficines del club i, posteriorment, oferirà detalls dels seus plans en una conferència de premsa (11.00 hores, hotel Derby). Giralt es va donar a conèixer a l'entorn barcelonista després de presentar davant el Tribunal Català de l'Esport la primera denúncia contra Laporta i la seva junta directiva en què se sol·licitava la inhabilitació del president del Barça per no convocar eleccions el 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.