Cultura

Torna el cinema a l'aire lliure al Castell de Montjuïc

La programació d'enguany inclou pel·lícules com ara 'La ciencia del sueño', 'Toro Salvaje' o 'La novia cadáver'

Amb la que s'inaugura avui ja són cinc edicions. Els jardins del Castell de Montjuïc són, des d'avui i fins el 3 d'agost, l'escenari de la projecció de pel·lícules en versió original, de diferents èpoques i països. Abans de l'emissió, però, els assistents poden gaudir d'una estona per sopar i de l'actuació de grups de jazz i de músiques d'arreu del món, a més de la projecció de curtmetratges.

La programació d'enguany inclou pel·lícules com ara La ciencia del sueño, Toro Salvaje, El baile de los vampiros i La novia cadáver, entre altres títols. A més, el 13 de juliol hi haurà una sessió especial durant la qual es projectarà la pel·lícula El fantasma de la Ópera, acompanyada en directe pels músics de l'Orquestra del Liceu

Aquest cicle està promogut per l'associació cultural Modiband, amb la col·laboració dels Cinemes Verdi, el suport de l'Ajuntament de Barcelona, de Barcelona de Serveis Municipals i el patrocini de Parc de Montjuïc, entre altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.