cultura

S'obre el museu "MúSIC" de Ceret

El nou museu dedicat als instruments tradicionals catalans i del Mediterrani s'inaugura aquest dissabte

Aquest dissabte s'inaugurarà el nou museu dels instruments de vents tradicionals MúSIC. Després d'uns anys d'obres i de preparació, aquest espai dedicat especialment a l'oboè i als altres instruments populars del món s'obrirà al públic.

El projecte ha vist la llum gràcies a la donació d'una col.lecció d'oboès i d'instruments catalans de la cobla. Els donataris dels instruments i l'equip del nou museu ha decidit presentar les peces seguint una escenografia que dona vida a l'exposició dels instruments i, a través les peces exposades, a la descoberta de societats humanes i de les seus patrimonis immaterials.

Lluny d'un alineament geomètric d'objectes inerts o d'una posada en escena folklòrica, l'escenografia vol presentar les peces sota de signe de la poesia, de l'evocació al voltant de l ' ésser humà i la societat.

L'inauguració tindrà lloc aquest dissabte 18 de maig al matí ®amb la presència del president del Senat francès, Jean-Pierre Bel, els presidents regionals i generals Christian Bourquin i Hermeline Malherbe i del batlle de Ceret, Alain Torrent.

MúSIC 14 carrer Pierre Rameil a Ceret

Informacions: [email protected] - 04 68 87 40 40

www.music-ceret.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.