Economia

Endesa guanya un 21,1% menys fins el setembre

El grup energètic va aconseguir un benefici net de 1.979 milions d'euros en els nou primers mesos d'aquest any

Endesa va aconseguir un benefici net de 1.979 milions d'euros en els nou primers mesos, fet que suposa un descens del 21,1% respecte del resultat aconseguit en el mateix període del 2006.

Segons ha informat avui la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), si es descompten les desinversions i altres extraordinaris del 2006, la comparació homogènia dels primers nou mesos del 2007 amb el mateix període de l'exercici anterior mostra una progressió del 13% en el benefici.

En concret, durant el 2006 l'elèctrica va vendre actius per 453 milions (amb un efecte de 378 milions sobre el benefici), es va apuntar un reconeixement per sobrecostos de generació extrapeninsular de 227 milions, va ingressar 148 milions per efectes fiscals per la realiniació fiscal d'Endesa Itàlia i es va anotar 170 milions més per fiscalitat favorable relacionada amb la fusió d'Elesur amb Chilectra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.