Economia

Ausàs vota a la Seu d'Urgell enmig d'un ambient de festa

El matí ha transcorregut sense incidències, la gent ha anat passant per les urnes i dipositant el seu vot a les urnes

Quan a les nou del matí han obert les portes del col·legi electoral de la Seu d'Urgell, ubicat a la sala Sant Domènec, els primers votants ja feien cua davant de la porta. Després un reguitzell de persones no han deixat de passar per les deu meses, sis amb urna i quatre d'electròniques, per emetre el seu vot.

A les deu del matí l'alcalde de la Seu i cap de llista de Lleida per CiU, Albert Batalla, ha emès el seu vot de forma electrònica i ha dit que espera una "alta participació". Més tard, a les onze del matí, ha estat el conseller de Governació, Jordi Ausàs, qui ha dipositat el seu vot favorable a la independència a la urna.

Tallers de sardana, música popular o jocs per la canalla, han estat algunes de les activitats de les que han pogut gaudir les nombroses persones que s'han apropat a la plaça dels Oms, just davant del col·legi electoral de la consulta per la independència a la Seu. Famílies senceres han passat per les urnes i després s'han quedat a la plaça a gaudir d'un matí esplèndid a la capital de l'Alt Urgell.

El matí ha transcorregut sense incidències, la gent ha anat passant per les urnes i dipositant el seu vot a les urnes. Un dels primers a votar, Xavier, informàtic de professió, ha manifestat que ha votat ja que Catalunya "té dret a decidir" el seu futur i ha afegit que "s'ha de saber" que és el que pensa la gent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.