Esports

El Barça negocia amb el Boca Juniors per al Gamper

La directiva del Barcelona manté negociacions amb el Boca Juniors argentí perquè l'equip argentí sigui el rival de l'equip barcelonista en la pròxima edició del Trofeu Joan Gamper, tradicional tancament de la pretemporada blaugrana davant el seu públic.

La bona relació entre la directiva de Joan Laporta i la de Mauricio Macri facilita les negociacions, encara no del tot tancades, segons han confirmat fonts del club a EFE. Haurà de ser la junta directiva en ple la que aprovi la visita de Boca i la quantitat que caldrà abonar al club argentí.

El conjunt de Buenos Aires ja va ser el rival del Barcelona en el primer Gamper que es va disputar sota la presidència de Joan Laporta, el 2003, amb un resultat d'empat a un gol resolt en la tanda de penals a favor de l'equip blaugrana (5-3).

El 1984, el Boca també va participar en el Trofeu Gamper, quan encara la disputaven quatre equips. El Barça de Terry Venables va derrotar en semifinals amb claredat a Boca (9-1) abans de superar al Bayern de Munic a la final (3-1)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.