El Cajasol guanya l'Akasvayu (67-69)

Per sortir del pou de la classificació el Cajasol haurà de lluitar bastants partits com ho ha fet avui a Fontajau davant l'Akasvayu al qual ha derrotat per dos punts de diferència 67-69 a pesar que en el transcurs de la segona part ha arribat a disposar d'un avantatge de 17 i amb opció de col·locar-se a 20.

La primera part ha estat de total color sevillà ja que els de Manel Comas, que avui s'ha estrenat a la banqueta del Cajasol, han dominat des del primer minut aconseguint un total de 50 punts a la primera meitat, 28 d'ells en el segon quart, això ha portat els visitants a dominar de 15 al descans 35-50 i fer-ho de 17 en els primers instants de la segona meitat 35-52, diferència que ha pogut pujar als 20 si Ignerski no hagués fallat un triple.

No obstant això ha arribat la reacció dels gironins amb un parcial de 10-0 que s'ha confirmat al llarg del tercer amb un parcial total de 16-8 que ha deixat el partit en 51 a 58 al final del tercer quart.

Ja en els últims 10 minuts el partit ha pres tints de dramatisme ja que l'Akasvayu ha anat acostant-se fins a aconseguir 1'31 del final, i després d'un triple de San Emeterio el primer avantatge del partit per als locals 67-65. El Cajasol, a la resta del temps no ha perdut els papers i malgrat que en els segons 20 minuts només ha aconseguit 19 punts, pels 50 de la primera meitat, ha aconseguit a base de tirs lliures agafar diferències a favor seu.

Akasvayu ha disposat, ja amb el 67 a 69 en el lluminós d'una última possessió de 12 segons que no han sabut aprofitar els gironins davant la desesperació del seu públic.