La defensa de l'Iurbentia Bilbao asfixia l'Akasvayu

BÀSQUET

La defensa de l'Iurbentia Bilbao Bàsquet ha asfixiat a la Casilla l'Akasvayu Girona, equip al qual ha deixat en vint punts menys dels quals habitualment anota i a qui s'ha imposat finalment per 16 punts de diferència (78-62).

El resultat reflecteix fidelment el que ha estat el partit. L'estat de gràcia d'un equip, com el bilbaí, que no sembla que té sostre i l'eficàcia de l'impressionant defensa ideada aquest any per Txus Vidorreta.

Si el 78-62 és ja explicatiu del que ha passat avui a la Casella, encara més ho és el que ha passat en el primer quart. S'han tancat aquests primers minuts amb un 20-6 al marcador i un encara més increïble -6 en la valoració global visitant, per 29 local.

Com sempre, ha estat una tasca col·lectiva la que ha portat a la victòria l'Iurbentia, ja que els deu jugadors que utilitza en la rotació Vidorreta han tingut els seus moments de glòria, però un dia més ha estat Marcelinho Huertas qui ha destapat el seu particular pot de les essències.