Esports

Rudy Fernández firma pels Portland Trail Blazers

L'aler del Joventut Rudy Fernández jugarà la temporada que ve al Portland Trail Blazers, ha informat Kevin Pritchard, mànager de l'esmentada franquícia de la lliga nord-americana de bàsquet (NBA).

El jugador mallorquí s'ha mostrat, en declaracions distribuïdes pels Trail Blazers, "molt content per poder formar part dels Trail Blazers i de la NBA".

"El meu somni ha estat sempre poder jugar a la NBA, i Portland m'està donant aquesta oportunitat. Estic sorprès per tot el que el Sr. Allen, Kevin Pritchard, l'entrenador McMillan i la resta de persones han fet per mostrar-me que m'hi volen. Estic desitjant jugar amb ells", agrega.

Per la seva banda, Pritchard ha comentat: "Estem encantats que finalment Rudy es posi la samarreta dels Portland. És un jugador amb un gran talent i ha aconseguit grans coses tant a l'Estat espanyol com a Europa. La seva forma de treball i el seu caràcter lliguen molt bé amb la cultura d'aquí, i estem molt contents d'acollir-lo a Portland quan acabin els Jocs Olímpics".
Fernández ha signat una bona temporada, amb una mitjana de 21.2 punts per partit, 3.1 rebots, 4.1 assistències, 2.2 robatoris de pilota i un percentatge del 41% d'encerts des de la línia de tres punts en els 30 partits de la Lliga ACB.

Amb el seu equip s'ha proclamat aquesta temporada campió de la Copa ULEB i de la Copa del Rei. Rudy va ser nomenat en les dues competicions com a jugador més valuós.

Amb la seva arribada a Portland, Rudy s'ha convertit en el vuitè jugador de l'Estat espanyol que jugarà a la NBA i el tercer que ho farà als Trail Blazers. Segueix els passos de Fernando Martín (1986-87) i Sergio Rodríguez (2006 fins a l'actualitat).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.