Esports

Rudy Fernández es converteix en el debutant amb més triples anotats en fase regular de la NBA

NBA

El jugador balear del Portland Trail Blazers Rudy Fernández ha aconseguit aquest dimecres un nou rècord després de ser el jugador debutant que més triples ha anotat en la fase regular després de superar Kerry Kittles, que en va aconseguir 158 durant la temporada 1996-1997.

Rudy Fernández estava a sis triples de superar aquesta marca i ho ha aconseguit en l'últim partit de la fase regular que ha enfrontat el Portland amb els Denver Nuggets, als quals han guanyat amb un còmode 104-76. Aquesta victòria ha permès que el Portland assegurés la quarta plaça a la Conferència Oest.

Rudy s'ha centrat únicament a llençar des de la línia de tres i ha tingut una nit encertada. Li feien falta cinc punts per igualar la marca, però ha aconseguit anotar sis dels seus nou intents. L'últim ha arribat quan faltaven només sis minuts per al final del partit i ha demostrat com la "connexió" funciona a Portland, després d'aprofitar una assistència de Sergio Rodríguez.

Després de superar la marca, Rudy ja no ha fet cap més llançament a cistella. Durant el partit, l'exjugador del Joventut ha anotat 18 punts, tres rebots, ha robat la pilota tres vegades i ha fet dues assistències. Ha estat el segon màxim anotador del partit després de Travis Outlaw.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.