Esports

Cáceres, el devorador de davanters

Bsrça

El Barça ja ha comprat l'antídot contra l'apocament i la tovor que va mostrar l'equip la temporada passada. Cansat de com el conjunt blaugrana es feia de sucre així que el marcador es movia, Txiki Begiristain ha apostat fort per un jugador que és tot empenta, que és tot caràcter, que és tot energia per als seus companys. Es tracta de Martín Cáceres, defensa uruguaià que aquest any ha despuntat al Recreativo cedit pel Vila-real i que ja es pot considerar el tercer fitxatge de l'era Guardiola després del de Keita i Piqué.

El defensor internacional, de 21 anys, fitxarà per quatre temporades previ pagament de 16,5 milions d'euros, que es repartiran el Vila-real (9), el Recre (1) i el club de formació del jugador, Defensor de Montevideo, a parts amb el seu agent, Daniel Fonseca (6,5).

Dinamitzador de grup
Els informes tècnics parlen de Martín Cáceres com un dels defenses amb més projecció per la seva versatilitat, velocitat i influència sobre el que passa al terreny de joc. El defensa uruguaià, que pot jugar tant de central com de lateral a totes dues bandes, té molta ascendència sobre els seus companys i molt intervencionisme al camp. "És un jugador molt interessant per la seva vitalitat. El millor que té és la seva actitud, magnífica. És un futbolista molt viu, molt dinàmic, i encomana la seva fam a la resta. Té un caràcter emprenedor i guanyador", assegura a l'AVUI Víctor Muñoz, el tècnic que el va fer debutar a Primera amb el Recreativo l'agost passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.