Esports

Messi es recupera a l'Argentina

Futbol

La segona fase de la recuperació de Leo Messi es farà a l'Argentina, controlada per personal del servei mèdic de la federació argentina que supervisarà el procés de rehabilitació marcat pel Barça.
En concret, i segons ha informat el servei informatiu de Catalunya Ràdio, Messi viatjarà aquest divendres cap a Rosario, on estarà una setmana treballant aïllat de l'ambient del club.

El davanter blaugrana té prevista la tornada a Barcelona pel proper 22 de març.

Messi ha d'estar sis setmanes de baixa, després de confirmar-se que pateix un trencament al terç proximal del bíceps femoral de la cama esquerra. El davanter es va lesionar durant el partit contra el Celtic de Glasgow, en una acció fortuïta que es va produir en el minut 33 i va abandonar el terreny de joc entre llàgrimes.

Touré Yaya, de baixa
L'ivorià Touré Yayá pateix una hèrnia discal, encara que no li suposarà "de moment" que hagi de ser intervingut, segons han informat els serveis mèdics del FC Barcelona, els quals no s'han aventurat a establir el període en què el jugador haurà d'estar inactiu.

El migcampista es queixava de problemes a l'esquena des de final de febrer. Frank Rijkaard havia advertit repetidament que no estava per jugar els partits complets, però la necessitat manava i la lesió de Rafael Márquez també va influir en el fet que Touré Yayá comptés amb més minuts dels desitjables.

Segons el comunicat dels serveis mèdics, el jugador presenta una simptomatologia de dolor lumbar, que s'ha diagnosticat com una hèrnia discal.

Inicialment, els metges del club van determinar l'execució d'un tractament conservador, però no s'han aconseguit els efectes desitjats.

Per aquest motiu, a partir d'avui mateix, a Touré Yayá se li practicaran infiltracions peridurals, segons un tractament que ha estat consensuat pels metges i el jugador.

"A l'espera dels efectes del nou tractament i l'evolució clínica del jugador s'ha descartat de moment la intervenció quirúrgica", segons s'assegura en el comunicat.

Diferents versions periodístiques situen el període de baixa en un mes. La posició de Touré Yayá, com a migcampista defensiu, és capital en l'esquema de Rijkaard, que només té un recanvi en la posició, Edmilson, ja que l'altre jugador que podia actuar per davant de la defensa, el mexicà Rafael Márquez, segueix lesionat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.