Esports

Torna Messi, però Henry i Bojan són baixa

Futbol

L'argentí Lionel Messi, davanter del FC Barcelona, ha entrat en la convocatòria del partit Recre-Barça, que es disputarà aquest dissabte a Huelva (22.00 hores), després d'haver completat satisfactòriament la recuperació d'un trencament muscular que l'ha mantingut de baixa un mes i una setmana.
Messi es va lesionar el 4 de març al Camp Nou, en el transcurs del partit Barcelona-Celtic dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Després d'una retallada, el futbolista va patir un trencament al bíceps femoral de la cuixa esquerra, una lesió similar a la que havia patit al camp del València el 5 de desembre.

L'alegria al Barça per la recuperació del jugador argentí contrasta amb la preocupació pels futbolistes que ingressen a la llista de baixes, com és el cas d'Andrés Iniesta (ja es va conèixer ahir aquesta absència) i les recents de Thierry Henry i Bojan Krkic.

El Barça ha fet públic un informe mèdic en què ratifica l'alta mèdica de Messi i explica les raons de les baixes d'Henry i Bojan.

"En el partit contra el Schalke 04, [Henry] va patir una contusió dolorosa al tendó d'Aquil·les al peu dret. Serà baixa per al partit de dissabte". L'informe mèdic de Krkic revela: "El jugador té una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta. Com a mesura de precaució, serà baixa contra el Huelva".

La baixa d'Iniesta
Andrés Iniesta és baixa després que la ressonància magnètica a què es va sotmetre ahir confirmés que el jugador manxec pateix un pinçament al menisc extern del genoll esquerre.

Com a conseqüència d'aquestes tres baixes, a més de les de Ronaldinho, Deco, Oleguer i Jorquera, per completar la llista de convocats per al partit contra el Huelva l'entrenador barcelonista, Frank Rijkaard, ha convocat el jove Víctor Vázquez.

La llista de divuit barcelonistes ha quedat integrada pels futbolistes següents: Valdés, Pinto, Milito, Márquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Eto'o, Zambrotta, Edmílson, Sylvinho, Giovani, Ezquerro, Messi, Thuram, Abidal, Touré i Víctor Vázquez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.