Esports

ERC dóna suport a Pruna i reclama "un acte de sobirania" a la selecció catalana jugant contra els EUA

El portaveu parlamentari d'ERC, Joan Ridao, ha expressat avui "el total suport" del seu partit a la recomanació de la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, perquè la Federació Catalana de Futbol jugui el partit amistós entre les seleccions de Catalunya i els Estats Units, el 14 d'octubre que ve, tot i no haver rebut el permís requerit a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Ridao ha reclamat així "un petit gest i un acte de sobirania" per "plantar cara" a una decisió de la RFEF que ha qualificat que "totalment arbitrària, política i de caire espanyolista".
El dirigent d'ERC considera "totalment de sentit comú" que la selecció catalana disputi el partit, mentre que la FCF "no és tributària ni sucursal de la federació espanyola i té personalitat jurídica pròpia".

Ridao ha defensat que la federació catalana "no pot estar a expenses d'una decisió" de l'espanyola i l'ha animat a jugar el partit. "Que jugui el partit i si algú no ho vol fer, que no ho faci, però la iniciativa l'hem de prendre nosaltres", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.