Esports

Laporta prendrà mesures per incentivar l'assistència al Camp Nou

Esports

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha anunciat aquest dijous que presentarà aviat mesures per incentivar l'assistència d'aficionats al Camp Nou, ja que el club considera que aquesta temporada s'ha rebaixat per la crisi econòmica, entre d'altres factors.

En declaracions a la premsa a Brussel·les, Laporta ha assegurat que la junta directiva està estudiant accions en aquest sentit, però ha demanat que s'eviti caure en l'"alarmisme". "Confio que a mesura que avança la temporada i amb el futbol que estem fent l'assistència s'incrementi", ha indicat.

Per Laporta, les causes del descens en l'assistència mitjana al camp respecte a temporades anteriors són principalment tres: la crisi econòmica, l'horari dels partits i les dificultats d'aparcament als voltants del Camp Nou. Quant a aquest últim assumpte, ha assegurat que el club està en "diàleg permanent" amb les autoritats locals per intentar trobar solucions després de les nombroses queixes que ha rebut per part dels aficionats. Sobre la problemàtica dels horaris, ha indicat que tant la Lliga de Futbol Professional (LFP) com les televisions coneixen la situació, mentre que davant del tema econòmic ha anunciat mesures que no ha volgut concretar.

Aquesta temporada, malgrat el bon joc de l'equip, l'assistència mitjana al camp es manté entorn dels 60.000 espectadors, un registre sensiblement inferior al del curs passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.