Esports

Guardiola detecta un "cert relaxament" entre els jugadors

Copa

Pep Guardiola ha tornat a fer una crida a la tranquil·litat i a evitar l'eufòria després de la golejada de dissabte contra el Valladolid. L'entrenador blaugrana ha detectat un "cert relaxament"  entre els jugadors. Considera que l'allau de victòries i d'elogis pot ser negatiu per al bon funcionament de la plantilla perquè pot "donar molta confiança i hi ha el perill de deixar-nos anar". Per això considera que tant ell com els jugadors han d'estar "atents" si volen mantenir el nivell de joc i de gols que els ha portat a guanyar els últims partits de la Lliga BBVA.

De fet, considera que en el clima d'eufòria que hi ha en l'actualitat, el partit de Copa contra el Benidorm i el del diumenge contra el Recreativo són "partits trampa". Potser per aquest motiu, Guardiola no ha convocat jugadors del filial per jugar el partit de Copa.

L'entrenador blaugrana no anunciarà la llista de jugadors convocats per aquest dimecres contra el Benidorm fins a dues hores abans del partit.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.