Esports

Juande Ramos admet que estem davant del "millor Barcelona de la història" del futbol

Lliga BBVA

L'entrenador del Reial Madrid, Juande Ramos, assegura que al seu equip li pot resultar molt més fàcil guanyar la Champions que la Lliga BBVA, ja que, malgrat que el club blanc ha millorat els resultats des que ell va arribar a la banqueta al desembre, té al davant "el millor Barcelona de la història".

"Des que vaig arribar hem fet només un punt menys que el Barça. Ells han acumulat una diferència de gols de +20, nosaltres de +18. Sens dubte estem fent un futbol brillant, però no estem tan lluny i estem parlant del millor Barcelona de la història", diu Juande en una entrevista que publica aquest dijous el diari italià La Gazzetta dello Sport.

"Si algú em pregunta què és més fàcil guanyar, dic la Champions. Són menys partits i depenem de nosaltres mateixos. Entre els meus poders no hi ha el de fer jugar malament el Barcelona. Però no estic d'acord amb qui pensa que aquests dos mesos han servit només per preparar la Champions", afegeix.

L'entrenador assegura que la sensació de frustració per guanyar partits i no retallar la distància respecte a l'etern rival no està dins del vestidor del Reial Madrid, sinó a la premsa i al carrer.

"Al vestidor hi ha una enorme satisfacció, perquè la feina que estem fent està donant els seus fruits. No s'ha de pensar en el Barça. La nostra única obsessió és millorar el que podem millorar del nostre joc", comenta Juande.

"Jo he estat cridat per resoldre un problema a curt termini. En concret, crec que aquest equip encaixava massa gols pels objectius que tenia. Els jugadors hi estaven d'acord i s'han posat a treballar per trobar la solució. I els resultats han estat molt positius", agrega.

Juande no ha pogut assegurar una renovació al mes de juny, quan finalitza el seu contracte, ja que tot dependrà del president que surti escollit en les pròximes eleccions al club blanc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.