Esports

El Barça suma més punts ara que en tota la temporada passada

Futbol

Encapçala la llista de la Lliga BBVA amb 69 punts en 22 partits. El Barça de Pep Guardiola suma així dos punts més que els que va aconseguir al llarg de tota la temporada passada, quan va finalitzar en tercera posició amb 67 punts.

De seguir a aquest ritme, el club podria superar el rècord golejador de la història de la Lliga, establert en els 107 gols del Reial Madrid la temporada 1989-1990.

La victòria de diumenge passat contra el Màlaga (6-0) ha permès al Barça consolidar-se al capdavant de la taula guanyant el seu vint-i-dosè partit de la temporada.

Curiosament, el Barcelona suma els mateixos punts que al Deportivo de la Coruña li van servir per ser campió de Lliga en la temporada 1999-00.

L'equip blaugrana, a més, manté la seva mitjana golejadora de tres gols per partit. N'ha marcat 84 en 28 partits. Per igualar el rècord del Reial Madrid haurà de marcar 23 gols en els deu partits que queden, és a dir, a una mitjana de 2,3 per partit, inferior a la que manté actualment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.