Esports

Rudy Fernández i Marc Gasol jugaran l'All-Star de Rookies

Esports

Els catalans Marc Gasol i Rudy Fernández han estat seleccionats per formar part de l'equip de principiants al T-Mobile Rookie Challenge, partit de l'All-Star de la NBA que enfrontarà el pròxim 13 de febrer els millors debutants contra els jugadors més destacats de segon any.

El menor dels Gasol i l'escorta dels Trail Blazers formaran part d'un equip de rookies que tindrà entre les seves files els dos últims números u del sorteig universitari, Derrick Rose (Chicago Bulls) i Greg Oden, company de Rudy que gaudeix del seu primer any en actiu després de perdre's tota la passada campanya per una greu lesió al genoll.

Al costat d'ells, destaca la presència d'OJ Mayo, company de Marc Gasol als Memphis Grizzlies, Russell Westbrook, base dels Oklahoma City Thunder que va competir amb Rudy Fernández per l'última plaça en el concurs de mats, així com Brook López (New Jersey Nets), Michael Beasley (Miami Heat) i Eric Gordon (Los Angeles Clippers).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.