Esports

Laporta insisteix que el Barça no farà una bogeria per Villa

El president del Barça té clar que cap jugador mereix una oferta "escandalosa"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha insistit avui que el club que presideix no farà cap bogeria per David Villa i que, si el València no cedeix a les seves pretensions, el conjunt blaugrana fitxarà un altre davanter que resulti més barat.

"No estirarem més el braç que la màniga. Farem els retocs que hàgim de fer, però els jugadors que ens interessen els hem d'aconseguir en unes condicions raonables", ha manifestat Laporta, que ha deixat entreveure que el Barça no està disposat a pagar pel punta asturià els 50 milions que demana el València, ja que com a màxim n'ofereix 42.

Laporta té clar que aquesta oferta "escandalosa" –que demana el president del València– no es produirà, i tampoc per Filipe Luis, lateral del Deportivo de la Corunya. En el cas de Filipe, Agusto César Lendoiro demana 14 milions d'euros, quan el Barça no està disposat a pagar-ne més de 9.

"Dilluns comencen els entrenaments, però només d'una part de la plantilla, perquè fins al dia 27 no arribaran els internacionals. Seria desitjable que quan arribin tots els jugadors, aquestes temes estiguessin resolts, però no ens hem posat cap data límit que ens faci variar els nostres plans i la nostra estratègia en aquest sentit", ha subratllat.

I amb Eto'o?

Un dels temes pendents és el traspàs del camerunès Samuel Eto'o, que està citat per al pròxim dia 20, quan tornarà a veure's amb Guardiola, que no el vol a la plantilla. Per Laporta, "no passa absolutament res perquè Eto'o torni", ja que és "un jugador que té contracte en vigor" i, per tant, el club intentarà que "segueixi a gust", si finalment decideix complir l'any que li queda abans que expiri aquest.

Laporta ha fet aquestes declaracions després de l'acte de presentació del llibre Viatge de noces, del periodista Salvador Sostres, al qual havia estat convidat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fins i tot el teló és màgic

Girona
 

Xavi: final de trajecte

BARCELONA
 
 

Fer bona la dita

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

Se’n va perquè vol

montmeló
 

Les jugadores i la mentalitat guanyadora

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

“Canvi de cicle? No ho comparteixo”

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 
Barça- Olympique de Lió
El rival

El llegat i l’aposta

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)