Esports

Villa busca la porta

El davanter es reuneix aquest dilluns amb el València per demanar que accepti l’oferta del Barça

El tren de la vida para a les sis de la tarda a València. Almenys per a David Villa. Avui a aquesta hora el Guaje es reunirà en un lloc per determinar de les rodalies del Túria amb el seu representant, José Luis Tamargo, i l’encara president del València, Manuel Llorente, per solucionar el seu futur. Si aquesta tarda el davanter no puja al tren, difícilment acabarà arribant a Barcelona. Als seus 27 anys, Villa defensa avui davant el nucli dur de la directiva valencianista les seves aspiracions de vida esportiva, la seva ambició de guanyar títols, el seu desig de fitxar pel Barça. Tot el que no sigui fer valer això serà un pas enrere que comprometria la seva carrera. Per això pressionarà amb tota la seva empenta per demanar al València que acabi acceptant una oferta blaugrana de 40 milions d’euros pel seu traspàs.

El Barça espera veritablement que el fitxatge al qual ha acabat donant prioritat s’acabi desencallant avui, a una setmana exacta de l’inici de la pretemporada. Pep Guardiola rebrà dilluns que ve el gruix dels seus jugadors perquè se sotmetin als primers controls mèdics i celebraria saber que la plantilla ja està reforçada.

Villa, no obstant, no tindrà avui una negociació fàcil amb Llorente. El president del València intentarà convèncer el Guaje que serà el líder d’un equip xe més potent i buscarà apujar el seu preu de venda.

El jugador postularà que va ser el mateix València qui el va posar en el mercat reclamant-li ajuda per aconseguir un bon traspàs i que ha faltat a la seva paraula. Si l’entitat xe treballarà perquè Villa es quedi almenys una temporada més, l’agent del futbolista al·legarà que és aquest estiu quan el Barça, el Chelsea o el ManU estan buscant encara un 9, i que d’aquí un any les portes poden estar totalment tancades.

El que espera tancar també en breu el Barça és el fitxatge de Filipe Luís. El club blaugrana admet que aquesta setmana s’intensificaran les negociacions per a la incorporació de diversos futbolistes (també Keirrison, que podria entrar en l’operació Villa) i que acabaran caient els primers fitxatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.