Esports

Laporta: "Si de mi depengués, no fitxaríem ningú"

El president del Barça creu que l'equip està prou consolidat

El president del Barça, Joan Laporta, ha assegurat que si depengués exclusivament de la seva decisió, els blaugrana no fitxarien ningú, encara que després ha aclarit que "sempre s'ha de tenir en compte l'opinió dels tècnics que són els que en saben".

Durant la presentació del conveni entre l'ECA, l'Associació Europea de Clubs, i la UNESCO per instaurar clàusules antiracistes en els nous contractes de futbolistes, Laporta ha tornat a transmetre un missatge de tranquil·litat al barcelonisme, malgrat que l'equip blaugrana no ha concretat cap fitxatge.

"Estic tritranquil. Tenim un equip consolidat, però sempre cal tenir en compte l'opinió dels tècnics, que són els que saben", ha insistit.

Laporta no s'ha volgut pronunciar sobre el possible fitxatge de Filipe Luis, del Deportivo, l'operació que sembla més avançada de les que té en marxa el club català, ni tampoc sobre la possibilitat de fitxar David Villa. El dirigent tampoc s'ha referit a la situació institucional del València i si amb l'arribada de Vicente Soriano al poder variarà el panorama per fitxar Villa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.