Esports

Maxwell serà el primer fitxatge del Barça 2009-2010

El club blaugrana descarta finalment Filipe Luís i lliga el lateral esquerre de l'Inter de Milà per 4,5 milions d'euros

El lateral brasiler Maxwell serà el primer fitxatge del Barça aquest estiu. Semblava que el traspàs de Filipe Luís estava força encarrilat, però les dificultats que ha posat Augusto César Lendoiro en la negociació han acabat boicotejant l'operació. La falta d'avenços en una maratoniana reunió mantinguda la passada nit entre el president del Deportivo i l'agent del jugador han decidit el Barça a activar la segona opció per al lateral esquerre. Quan el Deportivo ha volgut reaccionar a última hora, ja ha fet tard, perquè Txiki Begiristain en poques hores ja tenia un principi d'acord amb l'agent de Maxwell i amb l'Inter de Milà, el seu club.

Maxwell, de 27 anys, firmarà per cinc temporades i el Barça pagarà un traspàs a l'Inter de 4,5 milions d'euros, més 0,5 més en concepte de variables, que és la meitat del que el Barça li havia ofert al Deportivo per Filipe Luis. El fet que al jugador li quedés només un any de contracte amb l'equip italià ha facilitat l'acord.

Maxwell ha jugat a l'Inter de Milà des del 2006. Abans ho havia fet a l'Ajax, on el 2004 va ser escollit millor jugador de la Lliga holandesa i on havia arribat procedent del Cruzeiro de Belo Horizonte. El jugador va rebre la notícia a Los Angeles, on es troba amb l'equip italià i s'espera que en les pròximes hores es viatgi a Barcelona per firmar el seu nou contracte i ser presentat oficialment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.