Esports

Button domina la primera sessió de lliures amb Alonso, dissetè

Els grans equips no han estat capaços de reduir distàncies amb els bòlids dels dobles difusors

El pilot britànic Jenson Button ha marcat el millor registre en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1, cinquena cita del Mundial, mentre que Fernando Alonso (Renault) ha hagut de conformar-se amb una discreta dissetena plaça.

Tot i que s'esperava que amb l'arribada a Europa de la Fórmula 1, els grans equips fossin capaços de reduir distàncies amb els bòlids dels dobles difusors, no ha estat així, i Toyota, BrawnGP i Williams han seguit als primers llocs en aquesta primera presa de contacte amb la pista catalana.

L'anglès, líder del Mundial amb tres victòries, s'ha alternat en el lideratge amb l'italià Jarno Trulli (Toyota), però ha acabat al capdavant de la taula de temps amb un registre de 1.21.799, superant en 355 mil·lèsimes al transalpí. El de BrawnGP ha estat l'únic a baixar del 1.22 i el seu temps ha estat millor que la 'pole' de l'any passat aconseguida pel finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) amb 1.21.813.

A Ferrari i McLaren les coses segueixen anant de manera discreta. Els bòlids vermells de Felipe Massa i Kimi Raikkonen només han pogut ser novè i onzè, respectivament, mentre que Lewis Hamilton ha estat catorzè i Heikki Kovalainen dinovè.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.