Esports

Laporta carrega fort contra l’entorn madridista

El president del Barça denuncia que la campanya mediàtica de Madrid vol “esborrar ràpidament” el triplet. “Han parlat de ‘canguelo’ i ‘cagómetro’ i al final tot això els ha acabat explotant als nassos”, apunta

Joan Laporta ha continuat amb el tir al blanc. Ja inicialment molest per l’estil “imperialista i prepotent” que ha exhibit el Madrid a l’hora de fitxar Cristiano Ronaldo i Kaká i de rebentar el mercat, el president del Barça ha reblat la crítica cap a la cort mediàtica del madridisme, cap a la premsa que “ha volgut fer creure que el triplet ha estat tan efímer com un llampec”.

“La gran campanya del Barça ha estat reconeguda amb esportivitat per alguns que no són del Barça, però altres que s’han dedicat durant la temporada a parlar de canguelos i cagómetros ara sembla que vulguin esborrar ràpidament el que hem fet.

Però per molta bilis que treguin no podran evitar la Copa, la Lliga i la Champions que hem guanyat”, va etzibar Laporta, mentre precisava que no insinuava que els fitxatges neogalàctics de Florentino Pérez buscaven eclipsar els èxits del Barça.

“És normal que fitxin i quan critico no em refereixo a cap club. Em refereixo a la premsa que durant la temporada ens ha intentat enfonsar i dividir, i no ho han aconseguit. Al final tot això els ha acabat explotant als nassos”, es va deixar anar el dirigent després de la presentació del llibre Passió absoluta, amb què Anton Maria Espadaler retrata Laporta durant diferents episodis de la seva vida. “És un llibre que toca els temes més sensibles sense embuts”, va apuntar Laporta. I sense embuts va criticar ahir l’entorn del Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.