Esports

Hleb assegura que, si no juga, marxarà del Barça al desembre

L'internacional bielorús, que va despuntar a l'Stuttgart alemany, ha assegurat que no ha rebut ofertes

El futbolista bielorús Aleksandr Hleb ha dit avui, en una entrevista publicada al diari rus Sport-Express,  que abandonarà el Barça al desembre si no disposa d'oportunitats de jugar.

"Si al Nadal la situació no canvia per me n'aniré del Barcelona", indica Hleb, que la temporada passada va disputar 26 partits de lliga i Lliga de Campions, però no va marcar cap gol.

Hleb ha comentat que el seu company d'equip el francès Thierry Henry, amb el qual també va compartir vestidor diverses temporades a l'Arsenal de Londres, li ha aconsellat que es quedi a l'equip, almenys fins desembre. "Henry m'ha dit que en el seu primer any a ell tampoc no li va anar molt bé. Va ser dur per a ell i es va plantejar canviar d'equip, però al final no va marxar i la temporada passada va jugar de meravella", apunta.

L'internacional bielorús, que va despuntar a l'Stuttgart alemany, ha assegurat que no ha rebut ofertes i que viatjarà pròximament a Barcelona per començar la pretemporada amb la intenció de "quedar-se a la plantilla".

Hleb ha reconegut que la lesió al turmell que va patir en el segon partit de la lliga va truncar les seves aspiracions de guanyar-se un lloc de titular. "La lesió ho va perjudicar tot. A més, enmig de la temporada vaig patir una altra lesió. Quan perds el ritme i l'equip titular ja està format és molt difícil caçar-los. I encara més quan a la plantilla hi ha tantes estrelles", ha indicat.

Hleb ha criticat el costum del tècnic Josep Guardiola de fer els canvis els últims minuts, cosa que resta confiança als suplents. "Per què Guardiola, quan l'equip guanya 3-0 o 4-0, espera fins a l'últim minut per fer els canvis? L'entrenador no permet a molts jugadors guanyar confiança, el més important per a un futbolista", apunta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.