Esports

El Barcelona dóna una setmana més de vacances a Eto'o

El club confia resoldre la situació del camerunès abans de començar la temporada

El FC Barcelona ha decidit donar a Samuel Eto'o una setmana més de vacances per guanyar temps i trobar una sortida a la situació del jugador. Per aquest motiu, el jugador camerunès s'haurà d'incorporar als entrenaments el 27 de juliol i no el dilluns 20, tal com inicialment estava previst.

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha convocat el gruix de la plantilla del primer equip dilluns de la setmana que ve per al primer entrenament de la nova temporada. Els internacionals que van participar en la Copa Confederació(Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Dani Alves) i Andrés Iniesta i Leo Messi, però, no ho hauran de fer fins una setmana després. Eto'o s'haurà d'incorporar als entrenaments amb ells si abans no s'ha trobat una solució sobre el futur del jugador.

Després dels tempteigs fallits amb el Manchester City i la negativa del United, Samuel Eto'o està entestat a completar la temporada de contracte que li queda amb el FC Barcelona, però sembla que el camerunès està definitivament fora dels plans de Guardiola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.