Esports

Guardiola es deixa anar i anuncia que el Barça té "moltes opcions" de guanyar la Lliga

LLiga BBVA

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha sorprès aquest dimarts en assegurar que, com a tècnic blaugrana, sent que el seu equip té "moltes opcions" de ser campió de Lliga, amb paraules molt allunyades del discurs de la prudència i de frenar l'eufòria que utilitzava fins fa poc.

Guardiola ha manifestat, a més, que els dubtes sorgits pels últims partits són bons per reflotar la situació. "En una temporada hi ha moments bons i dolents, i està molt bé que la gent dubti, perquè és una prova per a nosaltres. Hem de tirar endavant, l'equip ho ha fet ja i ho tornarà a fer", ha dit. "Sóc aquí per saber que som un bon equip i que farem un bon any", ha reiterat.

I és que avui ha posat èmfasi en la seva fe i, més enllà de guanyar demà a Mallorca i accedir a la final de la Copa del Rei, per ser campions de la Lliga BBVA. "Sento que tenim moltes opcions de ser campions de Lliga i demà d'arribar a la final. Això que ha passat en dos partits puntuals ens fa servei, i sento que serem campions de Lliga. Demà espero un equip amb bon to al camp", ha assegurat.

"Com que sé que la gent em seguirà, intueixo que serem campions i, si no, felicitaré qui ho aconsegueixi", ha recalcat.

Per explicar el canvi de discurs, Guardiola ha advertit: "Dic el que sento i ara sento que estem a quatre punts, però que tornarem a estar a més i donarem la cara. Ho vaig dir abans del partit de Madrid, no deixo de creure en l'equip ni en mi mateix. Crec molt en mi i en el que faig. Hem perdut dos partits i ho he intentat analitzar. Era normal que això passés, ho ha fet i ens hem d'aixecar", ha etzibat.

Els elogis poden haver-hi influït
Per aquesta raó, l'entrenador defineix la situació de l'equip com a "no dolenta", però certifica que els últims resultats a la Lliga, un empat i dues derrotes, no són bons. "Venim de dues situacions no bones. Hem perdut uns punts i ens hem d'aixecar. Estem a les tres competicions, però podem quedar-ne fora en qualsevol moment", ha matisat.

Preguntat sobre si la quantitat d'elogis rebuts havien pogut afectar d'alguna manera l'equip, ha confessat que "sí". "Pot haver influït. Quan contínuament ens diuen que guapos som i que bé ho fem, arriba un moment que et deixes anar un pèl", ha comentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.