Esports

Márquez, Puyol, Xavi, Valdés i Eto'o, absències en el xoc del Calderón

Copa del Rei

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha donat descans a Samuel Eto'o, Xavi Hernández, Eidur Gudjohnsen i Víctor Valdés, amb vista al partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, que demà l'entitat catalana jugarà contra l'Atlètic de Madrid, mentre que Rafael Márquez i Alexander Hleb estan lesionats i Carles Puyol, refredat.

D'aquesta forma, Jorquera, Cáceres, Piqué, Pedro i Messi són les incorporacions a la llista de setze futbolistes respecte a la de dissabte passat, quan el Barcelona es va mesurar al Camp Nou contra el Mallorca (3-1).

Guardiola ha explicat aquest migdia que si Samuel Eto'o hagués arribat de vacances el dia 2 de gener presumiblement aniria convocat per al Calderón, i hagués descansat per al partit contra el Mallorca, però el camerunès va avançar uns dies la seva incorporació i el tècnic el va veure en forma i per això va comptar amb ell dissabte.

A causa de la grip que pateix Carles Puyol i a la sobrecàrrega muscular que se li ha manifestat a Rafael Márquez, tot apunta a una alineació amb dos centrals sense molt recorregut junts, places a les quals aspiren Eric Abidal i Gerard Piqué, aquest últim ja recuperat d'un refredat amb febre.

De la seva banda, Hleb té una contusió al turmell, com han informat els serveis mèdics del club.

Aquesta és la llista de barcelonistes per al partit contra l'Atlètic de Madrid: Pinto, Jorquera, Piqué, Iniesta, Henry, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Messi, Alves, Abidal, Keita, Touré Yaya, Busquets, Víctor Sánchez i Pedro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.