Esports

Valdés: "No m'importen les crítiques, el porter del Barça porta la lupa incorporada"

El porter del Barça Víctor Valdés ha assegurat avui estar acostumat a les crítiques, encara que ha deixat entreveure que no passa pel seu millor moment anímic després de cometre dos errors en els últims partits contra l'Espanyol, a la Lliga, i l'Olympique de Lió, a la Champions.

"Des que tinc 20 anys, tinc la lupa darrere. De fet, quan un porter fitxa per aquest club ve amb la lupa incorporada. Hi ha un moment que ho acceptes", ha declarat.

Dissabte passat, davant l'Espanyol, un mal refús de Valdés va acabar en gol (el 0-2 d'Iván de la Peña) i després l'afició el va xiular. El porter ho porta amb resignació: "No és la primera ni serà l'última vegada que em xiulin al Camp Nou. Ja t'ho esperes després d'una jugada d'aquest tipus".

Davant l'Olympique, Valdés no va calcular el xut de Juninho després d'una falta. "Sabíem que normalment remataven al primer pal, però em va sorprendre que l'enviés directament al segon", ha argumentat.

No importen les crítiques
Valdés ha subratllat que les crítiques li són "exactament igual", perquè el que de veritat li importa és "el suport del cos tècnic i sentir-se acompanyat pels companys al vestidor".

El porter de l'Hospitalet, bastant molest amb algunes preguntes que li han formulat els periodistes, no ha volgut entrar a valorar si les crítiques a les seves últimes actuacions són justes o no, però té clar que no el condicionaran. "S'han de respectar, però no canviaran la meva manera de jugar ni de ser".

"Del club fa temps que no en sé res. Sóc un professional i l'únic que sé és que tinc contracte fins al 2010 i que també toca valorar el meu futur. El club ja sap el que ha de fer", ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.