Esports

El pols del Barça i TV3 s’estén a la resta de la Lliga

Lliga BBVA

La guerra del futbol rebla el clau. Avui i demà se’n viurà un dels episodis més contundents, després de l’ofensiva que els clubs del G-30 han decidit iniciar per respondre a les factures impagades d’Audiovisual Sport. Els vuit equips mediàticament més modestos de Primera i els de Segona A han decidit prohibir l’accés als seus estadis a les càmeres de Sogecable, màxima accionista d’AVS. La mateixa motivació de base i la mateixa mesura de pressió que en el cas que enfronta el Barça i TV3, però sense la figura d’intermediari que juga la televisió catalana en tant que garant solidari del contracte d’AVS.

Els clubs de Primera són Osasuna, Getafe, Valladolid, Numància, Màlaga, Recreativo, Sporting i Mallorca. Això vol dir que la visita del Barça avui al Nuevo Zorrilla, que havia d’oferir Sogecable en sistema PPV, acabarà sent retransmesa –ho van anunciar ahir– per La Sexta i per TV3.

L’únic club que se n’aparta és l’Almeria, a qui un jutjat de primera instància de Madrid obliga, com a mesura cautelar estimant una demanda de Sogecable, que permeti l’accés de càmeres d’aquesta empresa. Ahir a última hora no havia transcendit cap altra sentència o denúncia en la mateixa línia i en relació amb altres equips de Primera.

El Madrid, a Màlaga
No patirà canvis la visita del Madrid a Màlaga, que oferirà La Sexta. L’equip blanc busca a la Rosaleda no perdre de vista el Barça. Però no arriba al matx en bones condicions, a causa del virus FIFA. Robben té un trencament al múscul soli i es pot perdre més d’un partit. El joc de les bandes ha quedat desactivat per una altra lesió, la de Marcelo. A banda, Lass és dubte, Heinze està sancionat i Gago va aterrar a Madrid ahir a la tarda i amb polèmica.

Ningú entén com no es va arribar a un acord amb el Barça per aprofitar el xàrter privat de Messi. Juande, que es va desmarcar de polèmiques però va fer notar el cas, haurà de fer jugar Guti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.