Esports

Bojan se sent "preparat" per jugar amb la selecció espanyola

Bojan Krkic, davanter del Barça convocat pel nou seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, per al partit del 20 d'agost davant Dinamarca, ha assegurat que se sent "preparat" per a la seva estrena amb la selecció absoluta després de la seva absència a l'Eurocopa.

Bojan encara no ha jugat mai amb la selecció espanyola absoluta. Va estar a punt de fer-ho el 6 de febrer, davant França, però al final no va jugar a causa d'un mareig. Si ho hagués fet, hauria sigut el jugador més jove a debutar amb l'absoluta, amb 17 anys i 162 dies.

En l'Eurocopa, tampoc no hi va participar, malgrat que Luis Aragonés comptava inicialment amb ell, pel cansament acumulat al llarg de la temporada. Però aquest dijous del Bosque l'ha inclòs a la llista de convocats i el jove s'ha mostrat "sorprès" i ha dit que se sent "preparat per al repte".

També ha declarat que no es penedeix d'haver renunciat a l'Eurocopa, ja que va veure tots els partits per televisió i va celebrar "molt" el triomf.

Sobre el seu paper al Barça, després que la temporada passada irrompés amb força en el primer equip, Bojan ha celebrat el seu "aprenentatge futbolístic". "Em sento més preparat per tornar-hi perquè l'any passat no coneixia res d'aquest món, de la primera divisió ni del vestidor", ha revelat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.