Esports

Bojan firma el seu nou contracte i ja val 80 milions d'euros

El davanter del Barcelona Bojan Krikc ha signat aquest matí l'ampliació i millora del seu contracte amb el club català, que tindrà vigència fins a l'any 2013 i que inclou una clàusula de rescissió de 80 milions d'euros.

El jove davanter, que ahir va complir 18 anys, ha explicat en la roda de premsa posterior a l'entrenament, que ja ha segellat el seu compromís. "Ara només falta veure'm amb el president", ha matisat. Aquesta reunió formal entre el jugador i Joan Laporta es produirà els pròxims dies, en les oficines del club, per donar per tancada oficialment la renovació.

En aquests sentit, Bojan desitja seguir els passos d'altres del planter que juguen en el primer equip, com Carles Puyol, Xavi Hernández o Andrés Iniesta. "Són exemples a seguir, són jugadors de la casa. Aquesta és la meva desena temporada aquí i espero continuar com a mínim tant temps com ells".

Diu no a Sèrbia
Bojan Krkic està "molt agraït" al seleccionador serbi, Radomir Antic, per haver-li ofert participar en l'equip nacional de Sèrbia, però ha rebutjat la proposta. El de Linyola, de pare serbi, ha anunciat aquest divendres que és espanyol i que jugarà amb la selecció espanyola absoluta quan en tingui l'ocasió, ja que de moment no hi ha pogut debutar. "Seria un privilegi, perquè és l'actual campiona d'Europa", ha argumentat des del punt de vista esportiu.

De moment, però, el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, no ha convocat Bojan per als dos propers partits, contra Bòsnia i contra Armènia, primers partits de la fase de classificació del Mundial 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.