Esports

Bojan renovarà fins a 2013 amb una clàusula de 80 milions

Barça

Coincidint amb la seva majoria d'edat, a què arribarà el 28 d'agost, Bojan Krkic veurà millorat i renovat el seu contracte amb el Barça fins a 2013, amb una clàusula de rescissió de 80 milions d'euros.

El jove davanter català, el contracte del qual vencia el 2011, veurà augmentada en 20 milions la seva clàusula de rescissió, que passarà de 60 a 80 milions d'euros, a més d'un considerable augment de la seva fitxa, tant en quantitats fixes com variables en funció de la seva participació i dels èxits de l'equip. Bojan va signar el seu primer contracte amb 16 anys, un acord vàlid fins a 2009 en funció de la normativa aplicada als jugadors menors d'edat. La setmana que ve signarà oficialment el seu nou vincle amb l'entitat blaugrana.

El davanter internacional va debutar amb el Barcelona en un partit oficial fa gairebé un any, el 16 de setembre de 2007, al Reyno de Navarra davant Osasuna. Des d'aleshores, ha jugat 31 partits de Lliga, nou de Champions i vuit de Copa del Rei, i ha marcat dotze gols en competició oficial (deu en Lliga, un a la Lliga de Campions i un altre a la Copa del Rei).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.