Articles

Baltasar i l'efecte Maleni

D'Avui.cat

No ens podem queixar. El conseller de Medi Ambient se supera cada dia. En poques hores és capaç d'obsequiar-nos amb una versió lliure de Like a prayer i una altra de la ranxera Adelita. En seu radiofònica, ens deixa anar que tot i ser agnòstic –quin vici té aquest home amb als eufemismes– prega a la Moreneta perquè plogui. Ens ho prenem com una broma. Poc després, en seu parlamentària, ens anuncia que a més de portar aigua a Barcelona per mar –amb un vaixell, esperem que no sigui de guerra– també en vol portar per terra, amb tren –que no sigui militar–. Queda pendent el transvasament/captació. I ja no sabem on s'acaba la broma. Si és que s'acaba.

A veure quin serà el pròxim capítol, perquè n'hi haurà. Hem de resignar-nos: Francesc Baltasar ha emprès un camí de no retorn. Dissimulant, mentint, gesticulant desmesuradament –ara resulta que no hi ha emergència nacional, s'ha desmentit tot sol– i enrocant-se ha perdut el control i a cada pas que fa ensopega. Una companya de redacció ho ha vist clar i ens alerta: Baltasar s'està convertint en un altre Maleni. Que la Moreneta ens ajudi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.