Política

Jordi Hereu i Imma Mayol divideixen l'Ajuntament de Barcelona en sis macroàrees

Carles Martí esdevé el primer tinent d'alcalde del comitè de govern i actuarà com mà dreta de Jordi Hereu

PSC i ICV-EUiA han signat avui el pacte per governar en minoria a l'Ajuntament de Barcelona durant els pròxims quatre anys, i segons el qual la gestió municipal es reestructura en sis macroàrees per, segons l'alcalde, Jordi Hereu, afrontar "una nova etapa de la ciutat".

Hereu i la presidenta del grup d'ICV, Imma Mayol, han donat a conèixer aquest acord, amb què s'han compromès a crear un govern "estable" i "cohesionat", tot i que això no evitarà que hagin de buscar pactes puntuals, però fonamentals per a l'organització municipal, amb els partits de l'oposició, especialment amb els seus antics socis d'ERC, que després dels resultats del 27-M va decidir no reeditar el tripartit.

El comitè de govern de la ciutat estarà format, a més de per l'alcalde, pel primer tinent d'alcalde, Carles Martí (que actuarà com mà dreta de Hereu); mentre que la segona tinença recaurà en Imma Mayol; la tercera i la quarta en els socialistes Jordi William Carnes i Ramón García Bragado, respectivament, i la cinquena en l'ecosocialista Ricard Gomà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.